Eigenaar van een uitzendbureau? Kies dan voor payroll als backoffice

Waarom u met payroll als backoffice meer uit uw uitzendbureau haalt

Bent u eigenaar van een uitzendbureau? Dan heeft u ongetwijfeld veel administratieve werkzaamheden. Heeft u stiekem de plannen om uit te breiden, maar heeft u te weinig financiƫle middelen om een grote investering te doen of simpelweg te weinig tijd? Dan biedt een samenwerking met een payrollbedrijf misschien wel uitkomst voor u. In dit blog bespreken we alle voordelen van payroll als backoffice voor uw uitzendbureau.

Focus u weer op uw core business met payroll

Wanneer u een payrollbedrijf uw backoffice laat verzorgen, krijgt u weer meer tijd voor uw core business: uw uitzendbureau zelf. Een payrollbedrijf ontzorgt u volledig van uw administratieve verantwoordelijkheden. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor gecertificeerde payrolling backoffice services van een payrollbedrijf, wordt u volledig ontzorgt van uw administratieve verantwoordelijkheden. Daarnaast is uitbreiden makkelijker met payroll als backoffice. Doordat het payrollbedrijf zich focust op de administratie en bijvoorbeeld het debiteurenbeheer, kunt u makkelijker uitbreiden.

De voordelen van payroll voor een uitzendbureau

Bij veel payrollbedrijven die de backoffice van uitzendbureaus verzorgen, geldt geen doorbetalingsverplichting. Deze payrollbedrijven focussen zich op de core business met payroll backoffice: de werkzaamheden worden onder uw eigen bedrijfsnaam en bedrijfslogo uitgevoerd. Hierdoor hoeft u zich enkel bezig te houden met uw onderneming en de kernactiviteiten. Juridische en administratieve werkzaamheden worden u volledig uit handen genomen! Daarnaast hebben veel payrollbureaus een helpdesk, waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat er geen tweezijdig verkeer over bepaalde onderwerpen gerealiseerd kan worden.

Payroll als backoffice: de mogelijkheden zijn eindeloos

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitzendbureau? Payrollbedrijven kunnen u onder andere helpen door middel van gedeeltelijke of gehele boekhouding, administratieve ondersteuning, de automatisering van bepaalde processen of bijvoorbeeld bij de inkoop van bepaalde benodigdheden voor uw uitzendbureau. Omdat het payrollbedrijf uw backoffice verzorgt, zal het bedrijf vrij onzichtbaar zijn. Toch zal de ondersteuning van het payrollbedrijf wel doorschemeren in de kwaliteit die uw uitzendbureau uitstraalt.

Zorg dat u het juiste bureau kiest voor uw payroll

Wel is het van groot belang dat u het payrollbedrijf dat u kiest goed vertrouwt. Daarnaast is het niet raar om het bedrijf op te bellen en te vragen naar hun ervaringen met uitzendbureaus. Meestal merkt u meteen of het bedrijf veel over uitzendbureaus afweet en kunt u ook peilen of er een klik is. Ook kunt u vaak bij veel payrollbedrijven langsgaan voor een vrijblijvend gesprek. Wij wensen u veel succes met uw uitzendbureau en wellicht met de toekomstige samenwerking met een payrollbedrijf voor uw backoffice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *