Een keukenradio van Verburg Audio

De keuken en de keukenradio

Ons nieuwe huis was al bijna klaar, eigenlijk lag alles er al, we hadden de badkamer verbouwd, de hele bovenverdieping opnieuw gestuukt, behangen en geverfd, de woonkamer was nieuw, en het enige dat ons nu nog restte was de keuken. Tijdens het klussen hadden we constant een draagbare radio bij ons, maar nu de laatste dagen begon deze steeds meer te storen en te kraken. Een vriend van me opperde dat het eigenlijk wel prettig zou zijn als er een goede radio in de keuken zou zitten, een zogenaamde keukenradio. Dit vond ik nog niet eens een heel gek idee, en diezelfde avond nog ben ik eens het internet op gegaan om te kijken naar een keukenradio. Bij Google tikte ik gewoon ‘keukenradio’ in, en ik ben gaan zoeken. Al snel kwam ik op die manier op een leuke website; www.verburgaudio.nl.

Een keukenradio van Verburg Audio

Eén van de eerste hits die ik tegenkwam op Google was de website van Verburg Audio, te bereiken via www.verburgaudio.nl , of door gewoon op Google te zoeken op ‘keukenradio’. Daar vond ik een aantal prachtige modellen keukenradio die je bijna onzichtbaar weg kan werken in je keuken. Het geluid daarentegen was zeker niet onzichtbaar, voor zover dat mogelijk is, het is perfect aangepast op de akoestiek van de keuken en daardoor komt muziek via één van de systemen van Verburg Audio in de keuken het best tot zijn recht!

Klik zelf ook eens langs

Ik kan u hier natuurlijk honderduit vertellen over het mooie geluid dat nu bij ons in de keuken te horen is, of hoe het design perfect is weggewerkt in de keuken, maar u kunt misschien nog wel het beste zelf eens naar de website gaan, www.verburgaudio.nl. Hier vindt u een mooi aanbod van de verschillende modellen die ze verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *