Decoreer uw tuin met nostalgische tuinlantaarns

Langer genieten van de zomeravonden

Bent u van plan om deze zomer lekker veel avonden in uw tuin door te brengen? Dan zijn sfeervolle nostalgische tuinlantaarns misschien wel iets voor u! Wij schreven al eerder over de voordelen van klassieke tuinverlichting, maar vertellen u er graag meer over in dit blog. Lees snel verder! 

Creëer de juiste sfeer in uw tuin

Bij het inrichten en decoreren van de tuin denken veel mensen aan planten, tuinmeubilair en misschien zelfs aan het plaatsen van een tuinhuis of een vijver. Echter is ook het plaatsen van de juiste tuinverlichting van grote invloed op de sfeer en uitstraling van uw tuin. Zonder tuinverlichting ligt uw tuin er ‘s avonds maar donker bij. Gelukkig is er tegenwoordig een heleboel stijlvolle tuinverlichting te koop. Omdat er zoveel verschillende soorten tuinverlichting te koop zijn, is het mogelijk om de stijl van uw woning door te trekken naar uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld een landelijk of klassiek interieur? Een nostalgische tuinlantaarn sluit daar perfect bij aan!  

Plaats uw tuinverlichting op strategische plekken

Wanneer u de nostalgische tuinlantaarns heeft gekozen die perfect passen bij uw tuin en uw woning, dan is het tijd om de tuinverlichting te gaan plaatsen. Plaats hem bijvoorbeeld op uw terras. Zo is de nostalgische tuinlantaarn overdag een mooie eyecatcher, en ‘s avonds geeft hij voldoende licht wanneer u bijvoorbeeld nog een spelletje wilt spelen. Ook kunt u andere leuke zithoekjes in uw tuin belichten met een tuinlantaarn. Of plaats hem bij een element waar u extra aandacht op wilt vestigen, zoals een vijver of tuinhuis. De mogelijkheden met nostalgische tuinlantaarns zijn eindeloos! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *