De voordelen van een RVS opslagtank

De opslagtank

Hebt u een opslagtank nodig die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet? Wilt u graag een opslagtank hebben die uiterst duurzaam is en jaren na jaren mee gaat en niet verslijt? Eentje die volledig veilig is? Dan zult u bij Tankonline zeker vinden wat u zoekt. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van tankbouw, daar kunt u zeker van op aan. Dus zoekt u een opslagtank om een van de volgende vloeistoffen in op te slaan?

  • Bier
  • Olie
  • Zuivel
  • Water

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken al jarenlang klanten blij met diverse soorten opslagtanks. En zij zijn allemaal zeer tevreden en zij hebben nog nooit een mankement meegemaakt aan hun opslagtank. Dat staat als een paal boven water. Laat u overtuigen door dit feit en schaf uw opslagtank ook bij ons aan. Dan bent u ervan verzekerd dat u nooit te veel geld neertelt. Bovendien hoeft u dan niet te diep in de buidel te tasten. Dus wilt u absoluut geen dief zijn van uw eigen portemonnee en niet te veel betalen voor een opslagtank? Kies dan voor ons. Daar wordt u altijd beter van. Klinkt dit u wel als muziek in de oren, maar wilt u eerst van de hoed en de rand weten voordat u een besluit neemt of u al dan niet voor ons kiest? Wilt u eerst graag wat meer informatie, zodat u een goede beslissing kunt maken? Een opslagtank is natuurlijk niet zomaar een dagelijkse aankoop, het gaat hier echt om een grote investering. Daarom snappen wij maar al te goed dat u weloverwogen en goed geïnformeerd uw keuze wilt maken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. U kunt elke vraag stellen, wij kijken nergens raar van op. Wij nemen al uw vragen serieus en doen ons uiterste best om een passend antwoord te geven. Daar kunt u zeker op vertrouwen.

De voordelen van een RVS opslagtank

Het staat vast dat een opslagtank van hoge kwaliteit moet zijn. Er moet natuurlijk geen lek ontstaan. Ook moet de opslagtank uiteraard niet gaan roesten of andere tekenen van slijtage gaan vertonen. Daarom is een RVS tank ideaal voor alle toepassingen. U bent dan verzekerd van topkwaliteit. Bent u bang dat u voor dit soort maatoplossingen echt de hoofdprijs moet gaan betalen? Dit is bij Tankonline helemaal niet het geval. Wilt u weten hoe het mogelijk is dat wij een opslagtank voor zo’n lage prijs de deur uit kunnen doen? Leest u dan even verder. Een opslagtank is bij ons heel goedkoop, omdat wij de meest gunstige productiefactoren uitstekend weten te combineren. Wij laten een opslagtank namelijk vervaardigen in Oost-Europa, waar de productiekosten veel lager liggen dan in ons eigen land. De arbeidskrachten aldaar weten precies hoe de vork in de steel zit als het op tankbouw aankomt. Zij weten als geen ander een tank in elkaar te zetten. Bovendien zijn hier de materialen ook goedkoper, waardoor wij nog verder met de prijs kunnen zakken. Wat wij er echter wel bij willen vertellen, is dat de fabriek onder volledig Nederlandse directie staat. Alle elementen worden stuk voor stuk gecontroleerd door Nederlandse inspecteurs. Daar kunt u zeker van op aan. Hierdoor kunnen wij een perfecte kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Tankonline heeft op deze manier slechts geringe kosten. Wij gaan kostenbesparend te werk. Daardoor hoeven wij geen hoge prijzen door te berekenen aan onze klanten. En zeg nou zelf, dat is toch ideaal? Wij combineren het beste van beide regio’s en zorgen er op deze wijze voor dat u heel voordelig uw tanks kopen kunt.

Hebt u nog vragen?

Als u meer wilt weten, dan kunt u uiteraard even contact met ons opnemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers vertellen u graag alles over een opslagtank. Zij denken altijd met u mee en houden rekening met uw wensen. Zij weten van de hoed en de rand en doen u hier graag kond van. Omdat de klantenservice zich in Nederland bevindt, kunt u uw vraag gewoon in het Nederlands stellen. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo prettig? Bovendien hebt u hierdoor geen hoge belkosten als u naar ons kantoor gaat bellen. Dus hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Dan weet u ons nu wel te vinden. U kunt ons opbellen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen, als u dat makkelijker vindt. Dus zoekt u een opslagtank voor bier, zuivel, olie of water? Moet er alcohol of ethanol in kunnen? Wij zijn van alle markten thuis en helpen u graag aan een passende tank. Daar kunt u te allen tijde van op aan. Op onze website vindt u diverse voorbeelden, die wij snel aan u kunnen leveren. Natuurlijk is het bij Tankonline ook heel goed mogelijk om een ander formaat opslagtank aan te schaffen. Als de maten binnen onze standaard kaders passen, dan kunnen wij al binnen een werkdag een offerte voor u opmaken. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken wij graag samen met u naar andere mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid netwerk in deze branche en weten altijd de juiste oplossing voor u te vinden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten onderstellen en kunt zelf de diameter aangeven. Daarnaast kunt u uw keuze laten vallen op verschillende boven- en onderkanten. Kortom, wij hebben werkelijk geen ‘nee’ te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *