beton vloer

Bij deze woonstijlen past een betonnen vloer

De veelzijdigheid van betonvloeren

Vloeren met een betonlook design zijn de laatste jaren enorm trendy. Deze industriële vloer is tegenwoordig verkrijgbaar in een heleboel stijlen en kleuren. Daardoor passen ze bij heel veel
interieurstijlen.

Industrieel interieur

Om maar meteen een open deur in te trappen: een vloer met een betonlook past natuurlijk perfect bij een industrieel interieur. Dit is de meest voor de hand liggende interieurstijl voor deze vloer. Met zo’n vloer creëert u gemakkelijk een robuust en stoer uiterlijk in uw ruimte. Met leren banken, ijzeren lampen en accessoires van natuurlijke materialen maakt u het geheel helemaal af. Qua kleuren kunt u het best kiezen voor zwart, grijs en wit.

Bohemian interieur

Het bohemian interieur is al jarenlang een ware trend in interieur land. Deze stijl wordt gekenmerkt door een mix van wereldse kleuren, patronen en materialen. Een stoere vloer met een betonlook is hierop een mooie aanvulling. Om een bohemian interieur te creëren, legt u bijvoorbeeld een perzisch tapijt op de vloer met daarop een Marokkaanse poef. Aan de muur hangt u maskers uit Afrika en Aziatische lampionnen.

Landelijk interieur

Een vloer met een betonlook laat zich ook prima combineren met de landelijke interieurstijl. Deze stijl kenmerkt zich door een rustieke en rustige sfeer. De basiskleuren zijn wit, taupe, grijs en bruin. In ruimtes met een landelijke uitstraling zijn vaak de balken van het plafond zichtbaar en zien we veel natuurlijke materialen terug. Vooral linnen, wol en riet zijn populair in landelijke interieurs. Ook een gezellige houtkachel mag aan dit geheel niet ontbreken.

Modern interieur

Houdt u wel van een moderne uitstraling in uw interieur? Ook daar past een vloer met een betonlook perfect bij. Een modern interieur is stijlvol en met strakke lijnen ingericht, afgewisseld met de nodige kunststukken. Het is een strak interieur dat veel luxe uitstraalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *