Bestel uw elektronische sigaret op www.ecig-roken.nl

Bestel uw elektronische sigaret bij ons

Als u een elektronische sigaret of aanverwante producten bij Ecig-roken.nl bestelt zullen wij deze distribueren via PostNL. Bestellingen van een klein formaat worden verpakt in een envelop en zullen bij u in de brievenbus bezorgd worden. Dit zal in veel gevallen reeds de eerstvolgende dag plaatsvinden. Bestelt u bijvoorbeeld een elektronische sigaret in een Starterkit, dan zal dit in een pakket worden bezorgd via genoemde postdienst. Nadat u de bestelling bij ons geplaatst heeft, geven wij u een Track and Trace code, waarmee u de bestelling online op de voet kunt volgen. We bieden u de mogelijkheid om de bestelde producten op een ander adres dan uw woonadres te laten bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u overdag aan het werk bent. In dit geval kan uw bestelling bij u op kantoor worden bezorgd. Mocht er niemand aanwezig zijn op het aangegeven afleveradres, dan kan het pakket helaas niet afgeleverd worden.

Afhalen van uw elektronische sigaret

Heeft u bij ons een elektronische sigaret of aanverwante accessoires besteld, dan kunt u dit ook bij ons afhalen. Hiervoor kunt u afreizen naar onze afhaallocatie die zich in Halsteren bevindt. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u dit kenbaar maken tijdens het plaatsen van uw order. De levertijd kan verschillen, afhankelijk van het besteltijdstip, de beschikbaarheid van het artikel in ons magazijn en de gehanteerde betaalmethode. Indien u vooruit betaalt, dan kunnen we leveren zodra uw betaling binnen is.  Houd in dit geval rekening met een levertermijn van 2 tot 5 werkdagen.

Egic-roken.nl levert kwaliteit

Voor de beste elektronische sigaret zijn wij uw betrouwbare partner. Kies voor uw gezondheid en maak de overstap naar dit schonere product. Het zal de kwaliteit van uw leven ten goede komen, iets dat iedereen uiteraard graag wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *