Rate this post

Kom alles te weten over luchtgereedschap

Wilt u thuis of in uw werkplaats aan de slag gaan met luchtgereedschap? Dan wilt u uiteraard weten wat er allemaal verkrijgbaar is op dat gebied. Wij gingen daarom voor u op onderzoek. Zo ontdekten wij welke soorten luchtgereedschap u kunt kopen bij de specialist en waar zij precies voor dienen. U bent na het lezen van deze blog dus helemaal op de hoogte van de verschillende soorten luchtgereedschap en u kunt direct bepalen welke soorten gereedschap u wilt aanschaffen voor uw klus. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Luchtbanden opruwer

Het eerste product dat wij tegenkwamen op de afdeling met luchtgereedschap was de luchtbanden opruwer. Een pneumatische banden ruwer is geschikt om banden mee op te ruwen. Door de banden op te ruwen, zorgt u voor een goede hechting van de plakker in de band. Een luchtbanden opruwer is meestal in te stellen in verschillende snelheden, zodat u het gewenste resultaat kunt bereiken.

Luchtslangen en koppelingen

Wilt u de aan de slag gaan met luchtgereedschap? Dan is een luchtslang met koppelingen onmisbaar. De koppeling aan de luchtslang kan gemakkelijk worden aangesloten op een compressor, waarna u direct aan de slag kunt gaan. Wilt u een set met verschillen luchtkoppelingen aanschaffen? Dan kunt u hiervoor ook terecht bij de specialist.

De lucht boormachine

Onder luchtgereedschap valt ook een lucht boormachine. Een lucht boormachine wordt vooral gebruikt voor standaard schroef- en boorwerkzaamheden. Dit type boormachine wordt ook wel een pneumatische boormachine genoemd. Een boormachine is heel gemakkelijk in gebruik in combinatie met een kleine compressor. Andere beschikbare soorten gereedschap die op lucht werken zijn een lucht slijpmachine, een lucht kitspuit, een lucht zaagmachine, lucht popnageltang en lucht schuurmachine.

Lucht pakkingschraper en lucht popnageltang

Een soort luchtgereedschap waar u misschien nog niet bekend mee bent is de lucht pakkingsschraper. Een lucht pakkingsschraper is bedoeld voor het eenvoudig verwijderen van vastzittende verpakkingen. Bent u op zoek naar een alternatief voor een schroef of bout met moer? Dan is de lucht popnageltang misschien wat voor u. Dit is een makkelijk werktuig dat klinknagels door twee werkstukken drijft. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt wanneer u speelgoed gaat repareren, tuingereedschap wilt herstellen of gordijnen wilt afwerken.

Neem contact op met de specialist

Wij hopen dat wij u middels dit blog voldoende hebben geïnformeerd over de soorten luchtgereedschap die verkrijgbaar zijn bij de specialist. Uiteraard hebben we niet alle soorten luchtgereedschap kunnen bespreken. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij de specialist. Hij vertelt u graag meer over de verschillende kenmerken en specificaties van het door u gewenste luchtgereedschap.