Uitgebreid assortiment in de enveloppen webshop

Bestellen bij de enveloppen webshop

Kantoorartikelen als enveloppen zijn makkelijk en snel te bestellen via de enveloppen webshop van Palmpapier. Op onze webshop vindt u alle informatie over onze enveloppen zoals de kleuren en maten. Daarnaast hebben wij zeker meer dan tien soorten categorieën die elk weer in verschillende kleuren en formaten te verkrijgen zijn. U kunt bij ons meerdere enveloppen tegelijk bestellen en het is ook mogelijk enveloppen per stuk te bestellen.

Wanneer u op doorklikt op een categorie dan ziet u diverse afbeeldingen van allerlei enveloppen. Op onze enveloppen webshop voorzien wij u van alle informatie die voor u nuttig is. Per product wordt verteld wat het formaat van de envelop is, in hoeveel kleuren deze te verkrijgen is, het aantal grams van het papier, waar de opening zich bevindt en zelfs de vorm van de klep staat beschreven. Verder wordt ook aangegeven of de envelop wel of niet per stuk te bestellen is.

Eenvoudig en snel via de enveloppen webshop

Door u van zoveel mogelijk informatie te voorzien willen wij de bestellingen via onze enveloppen webshop zo eenvoudig maken en stimuleren. Het is een stapsgewijs kliksysteem waarmee u steeds meer dichterbij de gepaste envelop voor uw kantoorartikelen komt. Daarnaast worden bestellingen bij ons altijd zo snel mogelijk afgehandeld. Wanneer een bestelling bij ons voor 15:00 uur binnenkomt, verwerken wij deze meteen zodat hij diezelfde werkdag verzonden kan worden. Dit is erg handig in geval van spoedbestellingen, aangezien uw bestelling al binnen een dag bij u geleverd kan worden.

Ons uitgebreide assortiment

De hoeveelheid categorieën, formaten en kleuren is behoorlijk uitgebreid. Daarom raden wij u aan op uw gemak onze producten te bekijken. Doordat het bij ons mogelijk is enveloppen per stuk te bestellen, kunt u ook eventueel een envelop uitproberen of meerdere formaten of kleuren uitkiezen. De duidelijke foto’s en uitgebreide informatie zorgen ervoor dat u weloverwogen de geschikte enveloppen voor uw artikelenvoorraad te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *