Marc by Marc Jacobs

Marc Jacobs is een enorm succesvolle modeontwerper en een inspiratiebron voor vele mensen. Marc Jacobs heeft een lijn genaamd; Marc Jacobs. Dit is de eerste lijn die de modeontwerper op de markt heeft gebracht. Even later heeft hij een tweede lijn op de markt gebracht die aantrekkelijker is voor de wat jongere doelgroep genaamd; Marc by Marc Jacobs.  Dit staat vooral bekend van de prachtige horloges die Marc ontwerpt, de schoenen, de kleding, de tassen en de accessoires. Deze lijn bestaat uit vele verschillende producten waardoor er een enorm breed assortiment is ontstaan.

Exclusief en origineel

De producten uit de lijn Marc by Marc Jacobs zijn exclusief en origineel doordat de producten tot de wat luxere producten behoren. De producten worden in weinig winkels verkocht. Er zijn over de hele wereld ongeveer 200 winkels waar de lijn van Marc Jacobs te verkrijgen is. Shoediction is hier een voorbeeld van. Deze winkel verkoopt online en in een fysieke winkel de exclusieve schoenen van Marc Jacobs. De schoenen zijn bedoeld voor mensen die originele schoenen willen hebben die niet zo veel gezien worden op straat. Dit kan bereikt worden door het dragen van de schoenen van Marc Jacobs. Dit is ook het geval bij de horloges en de andere producten die Marc Jacobs ontwerpt. De producten zijn exclusief waardoor deze niet veel te zien zijn. Wilt u een mooi paar schoenen die door Marc Jacobs ontworpen zijn? Dan kunt u het beste een kijkje nemen in de online webshop, of ga naar de winkel voor een duidelijk en passend advies bij de verschillende schoenen.

Marc Jacobs

Marc Jacobs is een modeontwerper die enorm succesvol is. Hij is artistic director van Louis Vuitton en doet vele samenwerkingen met andere top ontwerpers. Veel sterren en bekende personen dragen kleding of accessoires van Marc Jacobs. Wil jij dit ook? Neem dan een kijkje op www.shoediction.nl en ontdek hoe jij Marc Jacobs ook in de kast kan hebben staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *