Rate this post

Meeste keuze in badkamermeubels

Bent u al een tijdje aan het rondkijken voor nieuwe badkamermeubels? Wil het maar niet lukken, omdat ze bij de één te duur zijn, bij de ander van slechte kwaliteit of omdat er te weinig keus is? Sommige aanbieders hebben alleen badkamermeubels in hun assortiment en verder geen accessoires of toebehoren. Als u het belangrijk vindt om ook toebehoren in één keer te kunnen kopen, dan moet u eens kijken bij Sanitairtotaal. Wij zijn een jong bedrijf dat al ruim 8 jaar importeur en leverancier van sanitair is. Wij onderscheiden ons door onze lage prijzen en onze grote voorraad. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres als u naast losse badkamermeubels of complete sets ook op zoek bent naar allerlei accessoires. Wij hebben dan ook een groot assortiment, waarin teveel is om op te noemen. Een kleine greep uit het aanbod: badkamerkasten, wastafels, spiegels, ligbaden of vrijstaande baden, douchecabines, sauna’s, zeepbakjes, handdoekhaakjes, zeepdispensers, bekerhouders en zelfs producten op het gebied van zowel wellness als reiniging. Kortom, u ziet dat wij echt overal aan denken als het aankomt op sanitair.

Kwalitatief uitstekende badkamermeubels

Onze badkamermeubels zijn allen van uitstekende kwaliteit en leverbaar in zwart of wit. U wilt natuurlijk wel dat de door u gekochte producten lang mee gaan. Wij begrijpen dat maar al te goed. Onze lage prijzen betekenen niet dat u moet inboeten aan kwaliteit. Bij ons zijn alle badkamermeubels namelijk van fantastische kwaliteit. Wij kunnen deze lage prijzen hanteren, omdat wij zelf importeren. Veel van onze badkamermeubels zijn van RVS: duurzaam en toch erg stijlvol. Zo gaat uw aankoop nog langer mee.

Laat u verrassen

Bezoek onze webshop of onze grote showroom in Oud Gastel en laat u verrassen door ons grote aanbod. Er zit ongetwijfeld ook iets van uw smaak bij.