Kies ook voor infrarood verwarming

Heeft u interesse in infrarood verwarming? Erg verstandig. Het biedt u namelijk enorm veel voordelen! Wilt u geld besparen en de verwarming zelf aanleggen? Lees dan in dit blog hoe dit moet. Wij hebben een helder stappenplan voor u opgesteld over het aanleggen van infrarood verwarming.

Ontdek de voordelen van infrarood verwarming

Voordat wij u uitleggen hoe u infrarood verwarming kunt aanleggen, wijzen wij u eerst graag op de vele voordelen ervan. Zo bespaart u met infrarood verwarming tot wel 50% op uw energiekosten. Daarnaast is het een erg gezonde keus, omdat deze verwarming de lucht niet droog maakt en geen stof in beweging brengt in uw ruimte. De verwarming verwarmt namelijk uw vloer, wand of plafond en niet direct de lucht. Een ander voordeel is dat infrarood verwarming enorm ruimtebesparend werkt. Infrarood verwarming wordt namelijk gemaakt in de vorm van ultradunne verwarmingsfolie. Deze kan onzichtbaar onder uw vloer of achter uw muur worden aangebracht. Dit in tegenstelling tot lompe verwarmingskachels en grote radiatoren. Maar is het verstandig dit folie zelf aan te leggen?

Zo legt u infrarood verwarming aan

Als u zelf uw verwarmingsfolie wenst aan te leggen, kunt u het beste onderstaand stappenplan volgen:

  1. Bepaal eerst waar u de infrarood verwarming wilt hebben
  2. Geef met een boormal en waterpas de uitlijning van uw folie of panelen aan
  3. Gebruik een boormachine om gaten voor de infrarood verwarming te maken
  4. Breng pluggen en montageschroeven aan en plaats de panelen of het folie
  5. Sluit uw folie of panelen aan op wisselstroom of gelijkstroom

Klinkt dit u allemaal net iets te technisch? Laat het aanleggen van de infrarood verwarming dan over aan een professional.

Ga op zoek naar een specialist in infrarood verwarming

Wilt u niet zelf aan de slag met uw infrarood verwarming? Ga dan op zoek naar een specialist in dit vakgebied. Er bestaan bedrijven in Nederland die infrarood verwarming realiseren en voor u kunnen aanleggen. Weet u al of u vloerverwarming of muurverwarming wenst? Er is van alles mogelijk. Wij raden u aan advies en inspiratie op te vragen bij een specialist. Laat deze vakman dan ook het aanleggen van de verwarming voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat uw verwarming vakkundig gelegd wordt en scheelt het u een hoop gedoe en zorgen. Schakel vandaag nog een specialist in voor het leveren en aanleggen van infrarood verwarming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *