Kies in Amsterdam voor een vinyl vloer

Alles over vinyl vloeren

Woont u in Amsterdam en heeft u een nieuwe vloer nodig? Dan is misschien een vinyl vloer wel wat voor u! Wilt u meer weten over verschillende soorten vloeren? Kijk dan eens rond op Centerpoints. In dit blog vertellen wij u alles over vinyl vloeren. Lees snel verder.

Wat is een vinyl vloer?

Voordat u gaat kiezen welke nieuwe vloer u wilt aanschaffen, wilt u natuurlijk eerst weten wat een vinyl vloer precies is. Een vinyl vloer is een zachte, kunststoffen vloerbedekking die is voorzien van een sterke toplaag. Het is zachter dan een houten vloer, maar heeft minder onderhoud nodig dan tapijt. Vinyl vloeren bestaan in vele soorten en maten. Vroeger werd vinyl ook wel zeil genoemd. Dat zeil was duidelijk nep maar wel heel praktisch en duurzaam. Tegenwoordig zijn vinylvloeren een stuk mooier geworden en zijn ze bovendien ontzettend trendy. Je ziet het verschil bijna niet meer met echte tegels of planken. In kwaliteit is het nauwelijks van laminaat te onderscheiden.

De voordelen van een vinyl vloer

We noemden al enkele voordelen van het aanschaffen van een vinyl vloer in Amsterdam. Graag zetten we hier alle voordelen nog eens voor u op een rij.

  • Een vinyl vloer is waterbestendig
  • Het is gemakkelijk te plaatsen
  • Er is veel keuze uit verschillende opdrukken en motieven
  • Het is eenvoudig schoon te houden
  • U hoort geen geluid wanneer u over een vinyl vloer loopt

vinyl vloer amsterdam

Waar vind ik een in Amsterdam een vinyl vloer?

Wilt u in Amsterdam een vinyl vloer kopen? Ga dan eens via internet op zoek naar een verkooppunt bij u in de buurt. Kies een ervaren specialist die u adviseert over het leggen van uw vinyl vloer in Amsterdam of die hem zelfs voor u kan plaatsen. U kunt de verschillende typen vinyl vloer het makkelijkst bekijken in een showroom. Vraag een van de medewerkers om kleuradvies wanneer u hier zelf nog over twijfelt. Heeft u een klein budget maar wilt u toch graag een vinyl vloer? Ga dan eens kijken in een outlet in Amsterdam die vinyl vloeren verkoopt. In zo’n outlet koopt u de vinylvloeren per vierkante meter tegen een lage prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *