Graszoden prijzen vallen reuze mee

Verander uw tuin, plaats graszoden

Als u uw huidige tuin helemaal zat bent kan het heel verfrissend zijn om graszoden te leggen. Een mooi gazon geeft uw tuin een totaal nieuw gezicht. Stelt u zich eens voor om alles wat u nu in de tuin hebt staan, weg te halen en daarvoor in de plaats een prachtig strak gazon te leggen. Is dat geen prettige gedachten? De graszoden van Boelens zijn daarnaast van uitstekende kwaliteit waardoor u lange tijd kunt genieten van uw gazon. En het in huis halen van de graszoden is daarbovenop ook nog eens heel gemakkelijk. U kunt ze online bestellen en wij bezorgen ze bij u thuis. Geweldige deal lijkt mij zo!

Graszoden prijzen vallen reuze mee

U denkt nu vast dat deze service en kwaliteit erg veel geld kost. Gelukkig is dit bij Boelens zeker niet het geval. Onze graszoden zijn zeer scherp geprijsd waardoor het voor u betaalbaar blijft. Uw tuin vernieuwen betekent dus niet dat u niet op vakantie kan dit jaar. Doordat wij zelf het gras kweken, kunnen wij de kosten laag houden. U koopt direct van de producent! Bijkomend voordeel hiervan is dat wij ook alles van gras weten. Mocht u dus problemen hebben met uw graszoden, dan kunnen wij u daar zeker bij helpen!

Voor elf uur bestellen, morgen in huis

Als u op een werkdag voor elf uur bestelt, heeft u de graszoden de volgende dag in huis. Deze razendsnelle levering hebben wij hoog in het vaandel staan. Als u dus bijvoorbeeld op een donderdagochtend bestelt, kunt u in het weekend direct aan de slag. Een nieuwe tuin blijft hierdoor niet langer een droom, binnen een weekend wordt het werkelijkheid. Onderneem nu actie en neem contact met ons op. We staan u zeer graag te woord. Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *