Een zeer deskundig bouwbedrijf? Overijssel heeft ’t

Onlangs hadden mijn vrouw en ik bouwplannen gemaakt voor ons eigen vrijstaande huis. Dit was al heel lang een droom van ons, maar door ons werk en de kinderen kwam het er steeds maar niet van. Nu we allebei met pensioen waren, was het dé tijd om alsnog een stekje te laten bouwen. We wilden dit graag laten doen door een deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf. Overijssel bleek er één te hebben, namelijk Bouwgroep Huiskes, die ook nog eens in de buurt lag. Lekker dichtbij dus. We namen contact op en wilden eerst de mogelijkheden bespreken. Het bleek dat we keus hadden uit verschillende bouwstijlen. Nou, daar hoefden we niet lang over na te denken, we wilden namelijk al heel lang een woning in landelijke stijl. Gelukkig was dat mogelijk bij dit bouwbedrijf. Overijssel moest ook de locatie van onze nieuwe woning worden, dus wat dat betreft waren we er snel over uit. Vervolgens maakten we een plan, samen met het bouwbedrijf. Overijssel heeft wat dat betreft echt een goeie aan dit bedrijf, want ze hielden echt rekening met onze wensen en hoe wij alles wilden realiseren. Kortom, de samenwerking en communicatie verliepen erg goed.

Ook ú zou voor een goed bouwbedrijf Overijssel moeten bezoeken

Het hele proces van begin tot eind verliep fantastisch. Geen problemen, geen vertragingen, geen miscommunicatie. Er werd steeds weer op elkaar afgestemd wat de bedoeling was en wat de vorderingen waren. We voelden ons daarom erg betrokken bij het bouwproces, waarschijnlijk meer dan bij een ander bouwbedrijf. Overijssel is dus echt de juiste keus als u ook op zoek bent naar een aannemer voor uw nog te bouwen woning.

Geweldig resultaat

Ons droomhuis is eindelijk af en we zijn er bijzonder blij mee. Wij kunnen Bouwgroep Huiskes dan ook van harte aanraden als bouwbedrijf Overijssel!