Een cd persen laten en een verpakking selecteren

Wilt u een cd persen?

Bij ons hebt u de mogelijkheid tot een cd persen als u 500 stuks of meer bestelt. Wij leveren altijd de beste kwaliteit en bovendien zijn onze prijzen niet hoog. De service die wij leveren is er eentje om u tegen te zeggen. Het is dan ook geen wonder dat www.decdperserij.nl bekend staat als een goede firma waar u uw cd persen kunt. Vele klanten in het hele land gingen u al voor in hun keuze voor ons. Neem ook een verstandig besluit en kies voor ons. Want als u voor ons kiest, kiest u voor een totaaloplossing. U kunt namelijk ook zelf kiezen wat voor hoesje u erbij wilt hebben.

Een cd persen laten en een verpakking selecteren

Bij ons hebt u de keuze uit verschillende verpakkingsmogelijkheden als u een cd persen laat. Wij grossieren in:

  • plastic verpakkingen
  • een kartonnen hoesje
  • een metalen verpakking
  • en nog veel meer

U merkt al wel dat bij ons de klant nog echt koning is. Wij zijn daarom ook met recht de grootste cd-producent van de Benelux. Dat staat als een paal boven water. Dus wilt u een cd persen en wilt u hier absoluut niet de hoofdprijs voor betalen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag meer informatie aan.

U kunt ons ook bellen

Uiteraard hebt u ook de mogelijkheid om uw vragen per telefoon te stellen. U krijgt dan een van onze deskundige en vriendelijke medewerkers aan de lijn, die alles weten over een cd persen. Zij kunnen u precies vertellen hoe de vork in de steel zit. Dus is dit wat u wilt, bel ons dan even op. Uiteraard hebben wij een zeer snelle levering, waar u nog versteld van zult staan. Laat dus snel iets van u horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *