Donkerblauwe Plasti Dip

Auto vernieuwen met Plasti Dip

Ik heb drie maanden geleden Plasti Dip gebruikt om mijn auto compleet te vernieuwen en te beschermen. Ik heb een auto van vijf jaar oud, een mooie sportieve uitvoering van de Opel Vectra. Na een aantal jaar begon de roest door te komen. De auto staat elke dag buiten, met regen en zonneschijn. Dat begint zijn effect te hebben op de buitenkant van de auto. Op sommige plekken kwamen de eerste roestplekken naar boven en ik baalde daar van. Roest is hetzelfde teken als een terugtrekkende haargrens; in beide gevallen betekent het dat het verval is ingetreden. Om deze vergelijking vast te houden valt Plasti Dip te vergelijken met een pruik of een haartransplantatie. Plasti Dip is een flexibele rubberen laag die in een vloeibare vorm aangebracht wordt op uw auto. U kunt dit helemaal zelf doen en uw Plasti Dip producten bestellen via www.paintdipcenter.nl. In dit geval bent u veel goedkoper dan met een gerenommeerd autobedrijf. Dit unieke materiaal is zeer vernieuwend binnen de autowereld, daardoor ligt de prijs bij autobedrijven zeer hoog. Het proces is echter niet moeilijk en u kunt het in uw eigen garage, voortuin of parkeerplaats doen. Plasti Dip kunt u bestellen via de site en u kunt dan een keuze maken uit verschillende producten uit het uitgebreide assortiment. Ze verkopen kleine spuitbussen, maar ook grotere blikken met verfachtig spul. De substantie die in de blikken zit, lijkt op verf. Er is echter een groot verschil. Als de inhoud van de spuitbus in contact met de lucht komt dan verwordt de aangebrachte laag langzaam tot een rubberachtige substantie.

Donkerblauwe Plasti Dip

Het bovenstaande proces heb ik doorlopen. Via www.paintdipcenter.nl bestelde ik een grote pot met donkerblauwe Plasti Dip. Mijn Vectra heeft een grijze kleur en deze substantie bood de uitgelezen mogelijkheid om het uiterlijk van de enigszins vervallen bolide op te fleuren met een nieuwe kleur. Na drie dagen werd de bestelling afgeleverd bij mijn huis en kon ik aan de slag. Ik had, naast de Plasti Dip pot, ook direct een Wagner spuitbushouder aangeschaft. Daardoor kon ik zonder problemen aan de slag met mijn Opel. Ik plaatste het voertuig op de oprit en plaatste de Plasti Dip in de spuitbus. Ik las vluchtig de handleiding en 4 tips bleven hangen:

  • 30 centimeter afstand houden van de auto tijdens het spuiten
  • 4 tot 5 lagen aanbrengen voor een perfecte dekking
  • Minstens 20 minuten rust houden tussen het spuiten van de verschillende lagen
  • De Plasti Dip aanbrengen op een schoon en vetvrij oppervlak

Ik knoopte de tips in mijn oren en startte het proces. Het was een zonnige dag met een stralende zon en een blauwe lucht. Aangezien ik het ritueel in de buitenlucht uitvoerde was dit een welkome voorwaarde. Binnen drie uur was de auto compleet veranderd. Na twee spuitbeurten was de oude laag al helemaal niet meer te zien. Voor de zekerheid liet ik het hier niet bij zitten en ging ik door. De Plasti Dip hechtte zich snel aan de lak. Helaas had ik een beetje van de substantie over de koplampen gespoten, maar dit bleek geen enkel probleem. De Plasti Dip is zeer flexibel en makkelijk te verwijderen. Ik sneed de verkeerde laag van de koplampen en trok de rubberen laag er vanaf. De volgende dag toonde ik mijn vernieuwde bolide aan mijn collega’s. Tot mijn verbazing dachten ze allemaal dat ik een nieuw voertuig had gekocht. Ze dachten dat ik de auto had ingeruild voor een nieuwere versie van hetzelfde model. Ik hoorde een aantal collega’s al grappen makken over mijn aanstaande kerstbonus, verwachte promotie en de loterijwinst. Stuk voor stuk hadden ze het niet goed. Ik legde ze uit dat het nog altijd precies dezelfde auto was en introduceerde Plasti Dip. Ze vonden het een grappige naam, maar waren onder de indruk van deze nieuwe innovatie op het gebied van bescherming en styling. De combinatie van uitstraling en bescherming sprak ze zeer aan. Naast de grote verandering die u aan kunt brengen met een veranderende kleur is de Plasti Dip voornamelijk gecreëerd om de buitenkant van de auto te beschermen tegen het wisselvallige weer in onze Lage Landen. De rubberen coating impregneert uw auto en verlengt zodoende de houdbaarheidsdatum van uw bolide. Het is een kleine ingreep met een groot effect.

Paint Dip Center

Binnen drie maanden hebben al vijf collega’s ook gekozen voor de Plasti Dip. In de Verenigde Staten wordt de substantie al veelvuldig gebruikt en ook Nederland gaat er aan geloven. Uw trouwe vierwieler kan af en toe wel wat extra bescherming gebruiken. Twee collega’s heb ik intensief geholpen met het aanbrengen van de Plasti Dip. Deze twee mannen hebben de andere drie medewerknemers weer ondersteund in het proces. Gelukkig is het proces ontzettend gemakkelijk. Iedereen kan thuis een mooie en beschermde laag aanbrengen. U hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen op de website van het Paint Dip Center. Deze aanbieder van verschillende soorten automateriaal biedt zeer voordelige Plasti Dip aan. Binnen 1-3 dagen wordt uw bestelling afgeleverd op het gewenste adres. Al mijn vrienden raad ik aan om een beschermende rubberen coating over hun auto aan te brengen. Het is echter ook mogelijk om slechts onderdelen van de trouwe vierwieler over te spuiten. Veel autobezitters kiezen ervoor om de velgen, spiegels of de spoiler van hun bolide te sprayen met Plasti Dip. Mijn tip? Kies voor het Paint Dip Center!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *