Rate this post

Dieptrekken

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u grote metalen platen om kan zetten in totaal andere vormen? Dan bent u hier aan het goede adres. Dit proces staat bekend onder de noemer dieptrekken en is een geweldige methode om bijvoorbeeld pannen en ketels te maken. GB metaal & kunststoffen is een bedrijf die zich mede heeft gespecialiseerd in het dieptrekken. Dat is niet het enige dat ze voor u kunnen betekenen. Zo zijn ze ook thuis in:

  • kunststofbewerking
  • frezen
  • forceren
  • verspannen
  • lassen

U leest het, alles op het gebied van bewerking van metaal en kunststof is in goede handen bij dit gerenommeerd bedrijf. Dieptrekken is voor hen een peulenschil, kijk op www.gb.nu!

Dieptrekken is kinderlijk eenvoudig voor GB

GB is al jarenlang een gerespecteerd bedrijf als het gaat om dieptrekken. Vooral in het wat duurdere segment waar kwaliteit echt belangrijk is, zijn wij vaak te vinden. Ondanks dat, houden we altijd rekening met onze prijzen. Onze prijzen, bijvoorbeeld voor dieptrekken, zijn dan ook altijd conform aan de markt. Daardoor betaalt u voor deze geweldige service nooit te veel. Als u nog eens wilt weten wat dit proces nu precies inhoudt, dan staat er een handig instructiefilmpje op onze site gb.nu. Dieptrekken was nog nooit zo eenvoudig.

Van alle markten thuis

Hopelijk bent u nu helemaal enthousiast en komt u eens langs bij ons op et kantoor in Almelo. Daar kunnen we direct een geheel vrijblijvende offerte voor u samenstellen. Mocht dit wat onhandig zijn, Twente is immers een beetje een uithoek van Nederland, dan kunt u natuurlijk ook gewoon eventjes bellen met een van onze medewerkers. Mailen kan ook, we nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we snel aan de slag kunnen met uw gewenste kunststof- en metaalbewerking. Wij laten niets aan het toeval over.