Rate this post

Vertaalbureau nodig?

Op zoek naar een vertaalbureau? Kijk dan niet verder en schakel Aabévé in. Gestationeerd in het Noord-Brabantse Mill vertaalt dit vertaalbureau teksten uit ruim veertig verschillende talen. Spaans, Duits, Russisch, Kroatische en Arabisch zijn slechts enkele voorbeelden van talen die behoren tot het interieur van dit bedrijf. Arabisch was vooral voor mij handig. Ik heb twee jaar geleden een appartement gekocht in Egypte. Het ligt aan het water van de golf van Aqaba. Ik wilde een appartement kopen om te verhuren in de periodes dat ik er zelf niet in kon. Om dit te doen was het belangrijk om mijn netwerk uit te breiden met lokale inwoners en buitenlanders op zoek naar een tijdelijk onderkomen. Ik startte een website.
Arabisch vertaalbureau

Om de website een internationale uitstraling te geven heb ik de site vertaald in het Engels. Naast Nederlands had ik dus ook een Engelse versie van mijn platform. Ik wilde echter ook de lokale bevolking aanspreken. Ik schakelde het bovenstaande vertaalbureau in met het verzoek om mijn website te vertalen in het Arabisch. Ik vulde online een formulier in en binnen dertig minuten had ik een respons. Ze wilden de taak graag op zich nemen. Binnen drie dagen zou het geregeld zijn. Ik gaf direct mijn goedkeuring en ze gingen aan de slag. Het vertaalbureau hield zich aan de afspraak en binnen drie dagen kreeg ik de teksten binnen via WeTransfer.

Implementatie van teksten
Ik hoefde de vertaalde stukjes alleen maar te implementeren op de domeinnaam van mijn Egyptische versie. Vervolgens was het wachten op de eerste klanten. Twee maanden later kreeg ik mijn eerste boeking binnen en sindsdien heeft het niet meer leeg gestaan. Mijn appartement wordt het overgrote deel bevolkt door zakenmannen die tijdelijk werken in de nabijgelegen stad. Al met al een goede investering.