Categorieën

Kies als ZZP’er voor vrijheid en zekerheid met payroll

Ga onzekere factoren uit de weg!

Werken als ZZP’er is heel aantrekkelijk wanneer u behoefte heeft aan flexibiliteit, vrijheid en het volgen van uw eigen passie. Werken op deze manier is spannend en draagt bij aan uw persoonlijke ontwikkeling. Echter, als ZZP’er heeft u ook te maken met een aantal onzekere factoren. U heeft bijvoorbeeld ondernemersrisico’s en moet veel administratieve rompslomp verwerken. Dit kan u als ZZP’er behoorlijk tegenstaan. Gelukkig is er voor deze ZZP’er een goede oplossing. Kies voor payrolling! Waarom? U leest het in dit blog!

Meer zekerheid met payrolling

Wanneer u als ZZP’er er voor kiest om te gaan payrollen, zult u daar in de praktijk niet veel van merken. U kunt nog steeds zelf uw opdrachtgevers kiezen en onderhandelen over uw uurtarief. Wat wel verandert, is dat u met payrolling meer zekerheden heeft. Daarnaast heeft u niet langer te maken met de administratieve en financiële verplichtingen. Zo houdt u meer tijd en energie over om zich te focussen op de nieuwe opdrachten.

Hoe werkt payrolling precies?

Maar wat is payrolling precies. Wanneer u als ZZP’er besluit om via een payrollbedrijf te werken, bent u in principe in dienst bij het payrollbedrijf. Zij zullen dan alle administratieve en financiële zaken voor u verzorgen. Zij zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de uitbetaling van het geld en zorgen voor het afdragen van belasting aan de belastingdienst. Tevens bent u bij een payrollbedrijf verzekerd tegen ziekte, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid. Een payrollbureau werkt dus als een tussenpersoon. Wanneer u als ZZP’er gekozen heeft voor een bepaalde opdrachtgever, geeft u de afgesproken prijs door aan het payrollbedrijf en deze betaalt de vergoeding aan u uit.

Voordelen van payroll voor een ZZP’er

Heeft u inmiddels al een beter idee van wat payrolling inhoudt? Om het voor u nog makkelijker te maken, zetten wij een aantal voordelen voor u op een rij:

 • U heeft keuzevrijheid: u regelt uw eigen opdrachten
 • U loopt minder ondernemingsrisico’s
 • U hoeft zich niet langer zorgen te maken om het debiteurenbeheer
 • De administratie wordt uit handen genomen
 • Het uurtarief is vrij onderhandelbaar

Bent u inmiddels overtuigt? Wenst u als ZZP’er over te stappen op payrolling? Kies dan voor een fijn payrollbedrijf bij u in de buurt!

Neem snel contact met een payrollbedrijf in de buurt!

Heeft u interesse gekregen in het combineren van vrijheid met zekerheid? Kies als ZZP’er dan voor payrolling. Neem contact op met een goed payrollbedrijf bij u in de buurt en laat u verder informeren over de mogelijkheden. Zij vertellen u graag nog meer over de vele voordelen van payrolling!

Hoe veilig is cursusadministratie software?

Breekt cursusadministratie software in op mijn privacy?

Elke dag komt er wel weer een item over voorbij op het nieuws: onze privacy. Denk aan gesjoemel met medische dossiers, problemen rond Facebook en plannen over altijd en overal cameratoezicht. Maar wat betekent dit voor ons dagelijks leven? Is het gevaarlijk om cursusadministratie software te gebruiken?

Ga zorgvuldig om met uw persoonsgegevens

Vanwege verschillende incidenten rondom privacy en de bescherming van persoonsgegevens, is de aandacht hiervoor sinds 2017 flink toegenomen. Enerzijds is deze bewustwording zichtbaar bij de gebruikers zelf. Zij verspreiden niet zomaar al hun persoonsgegevens (waaronder ook foto’s, filmpjes en meningen) en denken voortaan wat langer na voordat ze weer voor één of andere actie of prijsvraag hun e-mailadres én telefoonnummer én woonadres invullen. Anderzijds zijn het bedrijven die strenger om moeten gaan met het opvragen en bewaren van persoonsgegevens. Vragen zij om een telefoonnummer, terwijl dit niet nodig is? Dan krijgen zij hiervoor een erg hoge boete. Maar hoe zit het dan met online administratiebestanden? Is het tegenwoordig niet eens meer verstandig om degelijke cursusadministratie software te gebruiken?

Ontdek hoe software voor uw cursusadministratie werkt

Rustig maar, er bestaat nog zeker wel cursusadministratie die puur en alleen bedoeld is voor een cursus. U hoeft er dus niet voor te vrezen dat uw gegevens en die van andere cursisten of leerkrachten, die opgeslagen staan in de software, verspreid worden naar derden voor commerciële doeleinden. Wij zochten uit waarvoor een cursusadministratie software bedoeld is en ontdekten alleen maar efficiënte, heldere en tijdbesparende oplossingen. Zo kan iedere cursist zeer eenvoudig, snel en zonder menselijke fouten geregistreerd worden. Elke cursus en opleiding kan in no time online gezet worden ter inschrijving en informatie. Zo ontstaat een compleet overzicht van welke cursisten wanneer en waar aan welke opleiding deelnemen. Ook biedt zo’n cursusadministratie software de mogelijkheid tot communicatie tussen cursisten en leerkrachten. Kortom, cursusadministratie software is nog prima te gebruiken. U hoeft absoluut niet te vrezen voor misbruik van uw privacy en persoonsgegevens!

Herpak uw vertrouwen in cursusadministratie software

U ziet, cursusadministratie software is een prima middel voor meer inzicht, efficiëntie en snelheid binnen de opleidingsbranche. Uw persoonsgegevens in deze software zijn enkel inzichtelijk voor uw eigen leerkrachten en eventuele andere cursisten aan wie u toestemming heeft gegeven uw gegevens in te zien. U kunt zo’n programma dus zonder problemen (blijven) gebruiken. Veel succes met het aanschaffen of het gebruiken van de cursusadministratie software!

Tips voor een grondige voorjaarsschoonmaak

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak!

Nu de lente weer is ingetreden, gaat het bij veel mensen kriebelen. Het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Dit betekent dat u uw huis wilt zuiveren van oude troep en wilt starten met een heerlijk fris huis dat klaar is voor de lente. Oude winteraccessoires gaan de deur uit en prachtige lentekleuren als geel, roze en fris groen komen naar binnen. Na zo’n uitgebreide opfrisbeurt, klaart uw geest weer helemaal op. Toch kan het voor u misschien een hele kluif zijn om alles van boven tot onder aan te pakken. Hoe begint u hier mee? In dit blog geven wij u graag een aantal tips voor hoe u de voorjaarsschoonmaak tot een succes kunt maken.

Een goede voorbereiding

Vaak wordt gezegd dat een goede voorbereiding het halve werk is. Dit geldt ook voor de voorjaarsschoonmaak. Koop de juiste schoonmaakmiddelen. Zet muziek op om u zelf in de juiste stemming te brengen. En maak een to-do list. Op de to-do list zet u alle schoonmaakactiviteiten die u wilt uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld de ramen wassen of de zolder opruimen? Zet het op uw lijst en ga aan de slag. Het afstrepen van de activiteiten kan niet alleen duidelijkheid geven, maar kan ook motiverend werken. Zo heeft u de schoonmaak binnen no-time voltooid!

Een blinkend schone keuken

Wilt u met de keuken starten? Dan is het belangrijk om daar weer orde en hygiëne in te brengen. Maar hoe doet u dat? Voordat u aan de keuken begint, is het handig om de keuken eerst helemaal op te ruimen. Dit betekent dat u de overbodige spullen weghaalt en de vaat opruimt. Vervolgens is het tijd om de keukenapparaten schoon te maken. Ieder apparaat heeft zijn eigen aanpak nodig. Kijk eens rond op het internet en u vindt allerlei tips hoe u de verschillende keukenapparaten weer blinkend schoon kunt krijgen.

Uw kamers aanpakken

Na de keuken zijn de badkamer, woonkamer en slaapkamers aan de beurt. In deze ruimtes werkt u op dezelfde manier als in de keuken. Eerst ruimt u alle rommel en obstakels op en vervolgens onderwerpt u alle objecten in de kamer aan een grondige reiniging. Vergeet niet de ramen te lappen en de aanwezige stoffen te wassen. Ten slotte is het handig om de meest rommelige plek van het huis een goede schrobbeurt te geven. Uw zolder. Dit kan al een hele klus op zichzelf zijn. Is deze plek of bijvoorbeeld uw schuur een te grote ravage om op te ruimen? Dan is het verstandig om een professioneel bedrijf in te schakelen. Zij hebben de mankracht, vaardigheden en het materiaal om uw zolder op de juiste manier aan te pakken!

Hulp van een ontruimingsbedrijf

Wilt u uw schuur of zolder op een snelle en efficiënte manier laten ontruimen? Neem dan contact op met een vakkundig ontruimingsbedrijf bij u in de buurt. Zij vertellen u graag meer over hun aanpak en zullen zo snel mogelijk bij u in de slag gaan. Na de ontruiming door het team en de schoonmaak van uzelf, is uw huis weer helemaal lenteklaar!

Geef uw tuin een snelle maar imponerende make-over

Als u geen zin heeft in een verbouwing

Wilt u uw tuin een welverdiende opfrisser geven? Maar wilt u geen gehele verbouwing plaats laten vinden, omdat dat een hoop tijd, geld en gedoe kost? Dat begrijpen wij heel goed. U zou dan een hoveniersbedrijf in moeten schakelen, een ruime tijd niet in uw tuin kunnen zitten en ook nog eens veel geld kwijt zijn. Wat blijft er dan nog over? Wij gingen op zoek naar een snelle maar imponerende aanpassing en kwamen terecht bij klassieke gevelverlichting.

Snel en betaalbaar, maar met groot resultaat

De kans is erg groot dat u er niet op zit te wachten uw gehele tuin en terras letterlijk op de schop te laten gaan. Om uw tuin toch een frisse oppepper te geven, gingen wij op onderzoek uit: Welke elementen kunt u eenvoudig aanpassen of toevoegen waardoor uw tuin toch een geheel andere look krijgt? Het idee nieuwe planten of bomen toe te voegen, lieten we al snel varen. Dat kost immers alsnog een hoop gewroet en geld. Dit deed ons besluiten een oplossing te zoeken in de verlichting. Na een ruime zoektocht tussen verschillende soorten lampen, kwamen we terecht bij klassieke gevelverlichting. Dit oogt zeer luxe, is eenvoudig aan te brengen en heeft ook nog eens een erg belangrijke functie!

Ontdek de functies van gevelverlichting

Inderdaad, als u kiest voor klassieke gevelverlichting, profiteert u van enorm veel voordelen. Begint uw achtertuin met een kaal terras? Of eindigt uw voortuin bij een donkere deur? U maakt van deze elementen in één klap een sfeervol geheel door klassieke gevelverlichting op te hangen. Uw terras verandert in een gezellig hoekje vanwege het zachte en warme licht van de gevelverlichting. Uw deur heet u en uw gasten voortaan van harte welkom, vanwege de stijlvolle gevelverlichting. Bovendien verandert u de gehele uitstraling van uw tuin, terras en woning ten goede, omdat klassieke lampen een zekere grandeur dragen. Een heel verschil met koude, kille RVS lampen of goedkope kunststof lampen!

Ga op zoek naar een aanbieder in klassieke gevelverlichting

U begrijpt, klassieke gevelverlichting aanschaffen is voldoende om uw tuin of terras die welverdiende makeover te geven. Daar is helemaal geen duur hoveniersbedrijf voor nodig! Heeft u al een idee wat voor gevelverlichting u wenst? Wordt het bijvoorbeeld een boerderijlamp, stallamp, koetslamp of wandlantaarn? Ga direct op zoek naar een aanbieder in klassieke gevelverlichting en gun uw tuin die nieuwe, luxe look!

Zo vindt u het beste installatiebedrijf

Op zoek naar een installatiebedrijf?

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf? Dan kunt u kiezen uit een enorm aanbod van bedrijven. Maar hoe vindt u nou precies dat bedrijf dat uw klus van A tot Z kan oppakken, betrouwbaar is én vakkundig te werk gaat? Wij gingen op zoek naar de belangrijkste voorwaarden van een goed installatiebedrijf.

Voorwaarde 1: Veiligheid en Kwaliteit

Een goed installatiebedrijf heeft ten eerste altijd veiligheid en kwaliteit voorop staan. Om te zorgen voor een optimale kwaliteit, is het van belang dat het installatiebedrijf een intensieve samenwerking aangaat met de opdrachtgever. De wensen, zowel qua resultaat als qua budget, moeten uitvoerig besproken worden. Naar aanleiding daarvan kan het bedrijf bepalen wat er van hen verwacht wordt en welke veiligheidseisen hier betrekking op hebben. Een goed bedrijf is bekend met alle actuele eisen en richtlijnen. Ook alle, uiteraard up-to-date geschoolde, medewerkers moeten deze richtlijnen en eisen weten en volledig toepassen. De bedrijfsprocessen worden continue gemonitord en daar waar nodig geoptimaliseerd. Een laatste punt met betrekking tot veiligheid en kwaliteit is dat het installatiebedrijf aangesloten moet zijn brancheverenigingen. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbaar, bewezen en betaalbaar bedrijf.

Voorwaarde 2: Duurzaamheid en Comfort

Naast dat veiligheid en kwaliteit centraal moeten staan bij een goed installatiebedrijf, hecht een écht bijzonder bedrijf ook minstens net zoveel waarde aan duurzaamheid en comfort. Wij raden u daarom aan op zoek te gaan naar een installatiebedrijf met een open mind. Zoek naar een bedrijf dat net dat stapje verder wil gaan dan alleen maar de standaard klussen oppakken. De techniek staat nooit stil. Zeker niet op het gebied van duurzaamheid en comfort. Er bestaan installatiebedrijven die de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op dit gebied nauwlettend in de gaten houden. Zij zorgen voor een passende vertaalslag van techniek naar toegepaste installatietechniek. Zo bent u verzekerd van toekomstbestendige totaaloplossingen. Kortom, ga op zoek naar een meedenkend en proactief installatiebedrijf!

Succes met het zoeken naar een goed installatiebedrijf

Samengevat bent u aan het juiste adres als u een installatiebedrijf vindt dat zowel veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Deze termen zijn namelijk geen loze beloftes of lege kernwaarden. Ze geven aan dat u te maken heeft met een bedrijf dat uw klus van A tot Z kan oppakken, betrouwbaar is én vakkundig te werk gaat. Kortom, schakel direct zo’n installatiebedrijf in en ontdek zelf hoe zij het verschil voor u maken!

Kies ook voor infrarood verwarming

Heeft u interesse in infrarood verwarming? Erg verstandig. Het biedt u namelijk enorm veel voordelen! Wilt u geld besparen en de verwarming zelf aanleggen? Lees dan in dit blog hoe dit moet. Wij hebben een helder stappenplan voor u opgesteld over het aanleggen van infrarood verwarming.

Ontdek de voordelen van infrarood verwarming

Voordat wij u uitleggen hoe u infrarood verwarming kunt aanleggen, wijzen wij u eerst graag op de vele voordelen ervan. Zo bespaart u met infrarood verwarming tot wel 50% op uw energiekosten. Daarnaast is het een erg gezonde keus, omdat deze verwarming de lucht niet droog maakt en geen stof in beweging brengt in uw ruimte. De verwarming verwarmt namelijk uw vloer, wand of plafond en niet direct de lucht. Een ander voordeel is dat infrarood verwarming enorm ruimtebesparend werkt. Infrarood verwarming wordt namelijk gemaakt in de vorm van ultradunne verwarmingsfolie. Deze kan onzichtbaar onder uw vloer of achter uw muur worden aangebracht. Dit in tegenstelling tot lompe verwarmingskachels en grote radiatoren. Maar is het verstandig dit folie zelf aan te leggen?

Zo legt u infrarood verwarming aan

Als u zelf uw verwarmingsfolie wenst aan te leggen, kunt u het beste onderstaand stappenplan volgen:

 1. Bepaal eerst waar u de infrarood verwarming wilt hebben
 2. Geef met een boormal en waterpas de uitlijning van uw folie of panelen aan
 3. Gebruik een boormachine om gaten voor de infrarood verwarming te maken
 4. Breng pluggen en montageschroeven aan en plaats de panelen of het folie
 5. Sluit uw folie of panelen aan op wisselstroom of gelijkstroom

Klinkt dit u allemaal net iets te technisch? Laat het aanleggen van de infrarood verwarming dan over aan een professional.

Ga op zoek naar een specialist in infrarood verwarming

Wilt u niet zelf aan de slag met uw infrarood verwarming? Ga dan op zoek naar een specialist in dit vakgebied. Er bestaan bedrijven in Nederland die infrarood verwarming realiseren en voor u kunnen aanleggen. Weet u al of u vloerverwarming of muurverwarming wenst? Er is van alles mogelijk. Wij raden u aan advies en inspiratie op te vragen bij een specialist. Laat deze vakman dan ook het aanleggen van de verwarming voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat uw verwarming vakkundig gelegd wordt en scheelt het u een hoop gedoe en zorgen. Schakel vandaag nog een specialist in voor het leveren en aanleggen van infrarood verwarming!

Zoekt u een goede plek om uw inboedel op te slaan?

Schakel professionele hulp in

Gaat u binnenkort uw huis ontruimen of het huis van familieleden? En is dit vanwege een verhuizing of omdat het huis wordt verkocht? Wat uw redenen ook zijn, er zullen altijd meubels of andere bezittingen zijn waar u niet gelijk een beslissing over kunt nemen. Verkopen, weggeven of toch zelf houden? Dan is het opslaan van de inboedel een handige tussenoplossing. Weet u niet precies waar bij u in de buurt goede opslagruimte beschikbaar is? Schakel dan de hulp in van een verhuis- en ontruimingsbedrijf. Zij weten vaak precies waar een opslagruimte aan moet voldoen en hebben vaak in heel veel plaatsen contacten.

Wat is de juiste opslagruimte voor inboedel?

Wist u dat er best veel dingen zijn waar u op moet letten bij de opslag van uw inboedel? Alleen de temperatuur van de ruimte kan al veel schelen. Zet uw inboedel daarom nooit zomaar in een schuur of garagebox, want hier kan het bijvoorbeeld worden aangetast door schimmel. Verder is het natuurlijk belangrijk dat er beveiliging is, het liefst met camera’s en goed hang- en sluitwerk. Ook de locatie en omvang van uw opslagruimte is erg belangrijk. En daarom kan het dus heel fijn zijn als u terug kunt vallen op een professional die precies weet waar hij uw bezittingen het best kan opslaan.

Voordelige prijzen en vakkundig vervoer

Weet u waarom het nog meer voordelig is om terug te vallen op vakmensen? Vaak werken zij al jarenlang samen met allerlei partijen. Grote kans dus dat ze u de voordeligste opslagruimte bij u in de buurt kunnen geven. Verder kunnen zij u helpen met het vervoer, zodat uw inboedel veilig en snel op zijn tijdelijke locatie aankomt. Als zij uw bezittingen vervoeren, zal de lading nooit gaan schuiven of beschadigen. Voor u het weet staan alle spullen op de juiste manier opgeslagen en kunt u weer verder met uw leven. Nog één laatste tip: vindt u het belangrijk om regelmatig langs te komen in de opslagruimte? Vraag dan of de opslagruimte gebruikmaakt van de self storage formule. Dan kunt u namelijk komen en gaan wanneer u wilt. Erg handig als u toch ineens iets uit de opslag wilt halen of naderhand nog meer spullen wilt opslaan.

Kappersbenodigdheden bestellen via een webwinkel?

Twijfelt u of u uw scharen, verf, spiegels, shampoo’s en andere kappersattributen aan wilt schaffen bij een webwinkel voor kappersbenodigdheden? Ik wil u in dit blog graag overtuigen van de vele voordelen die een webwinkel in kappersattributen u allemaal te bieden heeft. In zo’n webwinkel vindt u werkelijk alles voor uw salon. Wat u ook maar nodig heeft, zo’n allround zaak heeft het. Handig, want zo hoeft u niet alle webshops of webwinkels af te gaan om uw producten te kopen! Omdat eigenaars van een webwinkel in kappersbenodigdheden vaak goede prijsafspraken maken met leveranciers, hoeft u ook nooit de hoofdprijs te betalen!

Stem uw kappersbenodigdheden op elkaar af

Als u gaat beginnen met een eigen kapsalon, is het belangrijk dat u beschikt over alle kappersbenodigdheden. Denk aan scharen, messen, een föhn, een tondeuse, verf, shampoos, etc. Maar ook grotere benodigdheden, zoals kappersstoelen, spiegels, trolley’s en een handige kappersfiets, zijn essentieel voor een complete en fijne werkomgeving. Het is natuurlijk het fijnst als al uw kappersbenodigdheden bij elkaar passen. Zo weet u zeker dat u de juiste conditioner gebruikt bij uw haarverf. En u bent ervan verzekerd dat uw kapperstrolley precies kan worden afgesteld op de hoogte van uw kappersfiets. Als u alles bij één webwinkel koopt, kunt u al uw aankopen perfect op elkaar afstemmen. Niet alleen erg handig, maar het oogt ook meteen een stuk professioneler! Een kapsalon waarvan alle attributen van dezelfde leverancier zijn of dezelfde kleur hebben, heeft bij veel klanten meteen een streepje voor.

Nog meer voordelen van een webwinkel

Graag wijs ik u op nog meer voordelen van kappersbenodigdheden bestellen bij een webwinkel. Zo bent u bij een bewezen webwinkel vaak verzekerd van:

 • Snelle levering
 • Uitgebreid assortiment
 • Afhandeling van schade
 • Hoogwaardige producten
 • Mogelijkheden tot retourneren
 • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
 • Verschillende betalingsmogelijkheden

 • U begrijpt, vergeleken met spullen afzonderlijk kopen op de markt of bij een louche dealer, bent u stukken veiliger en voordeliger uit bij een webwinkel. Ga direct op zoek naar een webwinkel waar u al uw gewenste kappersbenodigdheden kunt kopen!

  Bestel bij een webwinkel uw kappersbenodigdheden

  Heeft u al een lang boodschappenlijstje aan kappersbenodigdheden samengesteld? Zoek dan direct eens online naar een webwinkel in kappersattributen. U ontvangt dan snel, veilig en voor een eerlijke prijs al uw kappersbenodigdheden. Ik ben allang overtuigd. Volgt u ook? Ik kan het u van harte aanraden voortaan bij een webwinkel al uw kappersbenodigdheden aan te schaffen!

Waar volg je rijlessen met rij- of faalangst?

Kies een rijschool die goed voelt

Ben jij op zoek naar een rijschool waar rekening gehouden wordt met rij- en/of faalangst? Kies dan niet de eerste de beste rijschool. Je wilt immers niet van rijschool naar rijschool hoppen. Of keer op keer tijd en geld kwijt zijn aan een rijles of zelfs een compleet pakket, terwijl je toch al weet dat je met die rij-instructeur nooit je rijbewijs zult gaan halen. Lees in dit blog hoe je een geschikte rijschool kunt vinden, als je (een beetje) last hebt van rij- of faalangst.

Wanneer extra tijd en aandacht gewenst is

Voor mensen met faalangst of rijangst kan het erg lastig zijn rijlessen te volgen. Helaas kan niet elke rij-instructeur de juiste begeleiding en ondersteuning geven die zo’n leerling behoeft. Het is daarom essentieel een gedegen zoektocht naar een geschikte rijschool te maken. Een rijschool die hier gespecialiseerd in is, werkt meestal met één rij-instructeur per leerling. Je zit bij zo’n rijschool dus niet elke week naast een ander. Ook bieden deze rijscholen privé rijles aan. Je hoeft dus geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen.

Tips tegen rijangst

Als je eenmaal een rijschool hebt gevonden waar je je prettig bij voelt, ben je al halverwege. Maar dan komt het daadwerkelijke autorijden nog. Wij geven je graag enkele tips over hoe je je rijangst het beste en het snelste overmeestert:

 • Neem de tijd en ga niet haasten
 • Blijf niet alleen in je eigen omgeving rijden
 • Ga en blijf rijden, hoe eng dat ook mag voelen
 • Rij alleen of met een geduldig persoon naast je
 • Besef dat niet elke andere weggebruiker ‘tegen’ jou is

Als je deze tips gebruikt, is de kans het grootst dat je jezelf snel over die rij- of faalangst heen helpt. Maar het begint met rijlessen volgen bij een rijschool die jou zelfverzekerd de weg op kan krijgen. Ga direct op zoek naar zo’n rijschool!

Zoek vandaag nog jouw geschikte rijschool

Kortom, ook als je last hebt van rij- of faalangst, is er een geschikte rijschool voor jou te vinden. Ga direct op zoek naar rijscholen die hierin gespecialiseerd zijn. Vraag ook direct een kennismaking of een (gratis) proefles aan. Zo ontdek je direct of je een goede klik voelt met de rij-instructeur. Is de rijschool ervaren in het geven van rijles aan mensen met faal- of rijangst? En voel je je prettig bij de rij-instructeur? Dan heb jij jouw rijschool gevonden!

De waarheid achter de leegstand

Meer bedrijven versus minder winkels

In de winkelstraten zien we helaas steeds meer leegstand. Elke stad kampt met dit probleem. Maar klopt dit wel? Want er blijven bedrijven zich inschrijven in de Kamer van Koophandel. Al die bedrijven moeten een inschrijfadres hebben. Maar waar bevinden die zich dan, als het niet midden in de stad is? In dit blog leest u meer over de verplichting, de voordelen en de mogelijkheden van het inschrijfadres.

Hoe zit het met die leegstand?

Ook al blijkt het volgens de KvK qua terugval in aantal ondernemingen wel mee te vallen, leegstand is een groot probleem. Daarom heeft het CBS sinds kort de leegstandsmonitor in het leven geroepen. Echter, het CBS gebruikt de informatie van de KvK als bron voor deze monitor. En deze gegevens stroken helaas niet altijd met de werkelijkheid. Zo hoeft een inschrijfadres bij de KvK niet meteen het adres te zijn waar een onderneming (horeca of winkel) zich bevindt. Ook huisadressen of inschrijfadressen in representatieve kantoorpanden in Nederland mogen doorgegeven worden. Aan de andere kant hoeven meerdere vestigingen of filialen van een bedrijf niet allemaal ingeschreven te staan bij de KvK. Beide punten geven een scheef beeld van de leegstand.

Kies een passend inschrijfadres

Veel bedrijven staan bij de KvK ingeschreven op een privéadres. Voor sommige bedrijven is dit geen probleem, maar soms kan de ondernemer er erg door in de problemen raken. Denk aan boze klanten, die precies kunnen vinden waar u woont. Of denk aan zakelijke post die geopend en gelezen wordt door uw partner of kinderen. Of kwijtraakt in het drukke leven van uw gezin. Wij raden u aan uw privéleven en werk gescheiden te houden. Dit kan door voor een inschrijfadres te kiezen in een representatief kantoor in Nederland. Voordelig, want het is niet alleen uw kantoor. Flexibel, want u hoeft er niet constant aanwezig te zijn. En praktisch, want u kunt vaak ook meteen kiezen voor een telefoonservice en postverwerking.

Voordelen van een inschrijfadres samengevat

Als u kiest voor een inschrijfadres bij een leverancier in vestigingsadressen, postbussen en inschrijfadressen, dan geniet u onder andere van:

 • Professionele postverwerking
 • Vakkundige telefoonbeantwoording
 • Correct adres om in te schrijven bij de KvK
 • Representatief adres op uw website en visitekaartje
 • Mogelijkheid tot het reserveren van een vergader- of werkruimte

Kortom, u bent met zo’n inschrijfadres van alle gemakken voorzien.

Ga op zoek naar een inschrijfadres

Bent u inmiddels ook overtuigd van de voordelen van een inschrijfadres in een representatief kantoor? In heel Nederland zijn aanbieders te vinden bij wie u een inschrijfadres kunt huren. Veel succes met het vinden van een correct en nabijgelegen inschrijfadres!© Copyright. All rights Reserved